Thursday, January 27, 2011

PAKWE dah MINIMUM 68KG?

dalam kehidupan terkini PAKWE
PAKWE akan sering ditegur tentang keTEMBAMan PAKWE
dan ini adalah perkara yang juga PAKWE rasai
sebab
1. seluar PAKWE rasanya semacam dah muat-muat je dengan PAKWE
2. bontot PAKWE rasa pejal-pejal sedap je kalu pakai slack
3. tyme nak pakai tie, butang baju kemeja sangat susah nak dipasangkan
4. PAKWE sukar nak membongkok memakai kasut ketika duduk
5. orang sebok nak berpaut kat lengan PAKWE
6. n perot PAKWE dah nampak naik
-
dan PAKWE dengan beraninya menimbang diri PAKWE yang mungil nie
dan resultnya adalah
PAKWE = 68KG
-
dan ini membuatkan PAKWE mahukan PAKWE yang 65KG dahulu
*sebab banyak event PAKWE nak pergi etc
-
so PAKWE dah mula kurangkan makan
sampai bergetar badan PAKWE akibat tak makan
*GIGEH KAN U OLS??!!
-
namun resultnya masih maintain
68KG!!
ish!!
*selalu kalu PAKWE tak makan sehari terus 65KG
ini masih maintain 68KG
dan kini PAKWE rasa PAKWE dah kene hidup dengannya
PAKWE dah MINIMUM 68KG
PAKWE dah pown plus size
*nanges gedik dalam posing
MWAHA!!
-
p/s: ada ke yang nak PAKWE yg mungil nie? :(

4 comments:

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O

apakah tipsnya??

x makan nasi kan??

hehe

wan da turun 4 kg..

nak pecut pakwe lah lps ni

=_=

FariehanIbrahim [LBC] said...

alah ciannye,
mungil sgt ke?
diet blh tpi jgn smpai abai keshtn, xelok!
xpe2, asal maintain suda. =))

p.a.k.w.e. said...

MR SYAZWAN: pecut lah cepat sket okayh
wuwu!!
FARIEHANIBRAHIM: tak abai kesihatan
maybe asik ngunyah kowt

amira afiqah bt mohd yusof said...

ala sian nye ;( HEHE.diet2,hehe