Monday, January 26, 2009

25 JANUARI 2009 - CNY eve RONDA

GAP
home SWEET home
CNY

GUESS
GUESS
ASAM LAKSA GURNEY


KOMTAR
*********************************************
oleh kerana EDDY cuti
kami pown rancang2 nak jenjalan ISLAND
rancangan awal nak daki BUKIT BENDERA
sampai je BUKIT BENDERA tiket yg tinggal tyme nyer jam 730pm
kami kat situ jam 330pm
????
so baik blah je
larat ke nak tunggu??
dari BUKIT BENDERA kami terus ke PERANGIN MALL
di situ kami layan muvie UNDERWOLRD RISE OF THE LYCANs
siap je muvie nie
kami gerak plak ke GURNEY
nak layan BRIDE WARS
sampai je
BRIDE WARS takde
so pepusing je lah kat dalam mall yg kosong
maklumlah
sume pemilik kedai nyer CINA
sume nak makan besar
lengang je rasa
lepak sat kat GURNEY stall makan ASAM LAKSA
sedap
dari GURNEY terus je kami ke QUEENSBAY MALL
still pencarian BRIDE WARS
tetap takde
sedih ah
so kami pown gedik2 bergambar je lah kat sini
amik kesempatan kedai tutup
huhu
dari QUEENSBAY kami terus blah balik seberang
still nak tgk BRIDE WARS nie
terus lah kami ke SUNWAY CARNIVAL MALL
ada jam 1110pm
tyme ado banyak lagee
layan KFC plak
sebab lapo
habis BRIDE WARS slow moving balik umah
layan FIREWORKS

4 comments:

Nazra said...

boleh jd model ;)

p.a.k.w.e. said...

ye ke boleh jadi model

rizz said...

asam laksa tu cm best hehe.yeaa pakwe mmg talent jd model..:)

rizz said...

asam laksa tu cm best hehe.yeaa pakwe mmg talent jd model..:)